انواع پمپ وکیوم صنعتی

گریس کاری و روغن کاری یاتاقان ها، بلبرینگ ها و بوش ها از موارد مهم در سرویس الکتروموتور است.

از این نوع الکتروموتور ها برای فشار های استاتیکی ثابت و شروع گشتاور از صفر به گشتاور نامی در زمان کم، استفاده می شود.

برای کاهش انرژی باید از هسته جامد استفاده شود. استاتور روتور را احاطه کرده است و معمولاً آهنرباهای میدانی را در خود نگه می دارد که یا آهنرباهای الکترومغناطیسی هستند که متشکل از سیم پیچ هایی در اطراف یک هسته آهن فرومغناطیسی باشند و یا آهنرباهای دائمی هستند.

در بارهای کمتر از بارهای نامی و مواردی که به سرعت تقریبا ثابت نیاز باشد از موتورهای کمپوند نقصانی استفاده می شود این موتورها معمولا در آزمایشگاه ها برای تامین دور ثابت استفاده می شود.

با آوامتر می توانید هر دو مشکل را بررسی کنید. این مشکل می تواند ناشی از خرابی خازن نیز باشد.

آرمیچر از سیم پیچی دور یک هسته فرومغناطیسی تشکیل شده است. جریان الکتریکی که از سیم عبور می کند باعث می شود که میدان مغناطیسی آهنربای میدان نیرویی (نیروی لورنتس) بر روی آن اعمال کند و روتور را بچرخاند که منبع خروجی مکانیکی را ارائه می دهد.

به دلیل قیمت مناسب و سادگی در طراحی در بسیاری از صنایع جایگزین موتورهای دیگر شده است.

با قرار دادن بانک های مقاومتی (استارتر یا راه انداز) در سر راه این سیم پیچ ها، مقاوت روتور را می توان کم و زیاد کرده و جریان کشی موتور را به دلخواه تغییر دهیم.

از آنجا که میله‌های روتور رسانا هیچگونه تماس حرکتی در مکانیزم روتور ندارند‌(با قرار گرفتن در حلقه‌های انتهایی به طور دائمی اتصال کوتاه برقرار می‌کنند)‌، موتورهای قفس سنجابی به عنوان گزینه‌ای با دوام‌تر و با وزن کمتر برای نگهداری استفاده می‌شوند.

نخستین سفر پوتین به کره شمالی پس از ۲۴ سال؛ رهبران «پیمان صلح‌آمیز و دفاعی» امضا کردند

در الکترو گیربکس، جهت عدم آسیب دیدن گیربکس به واسطه گرد و غبار محیط، از کاسه نمد نیز استفاده شده است.

گرایش روتور به هنگ کردن کمتر شود. دندانه های روتور به خاطر جذب مغناطیسی مستقیم (محض) تلاش می کنند که در مقابل دندانه های استاتور باقی بمانند.

نکته اصلی این است که قطب های میدان استاتور، در حال چرخش هستند، در نتیجه باعث چرخش روتور و ایجاد نیروی محرکه می شود، به همین سادگی.

گشتاور این موتور نیز به واسطه کاهش سرعت چرخش و دور موتور، بالا است.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15

Comments on “انواع پمپ وکیوم صنعتی”

Leave a Reply

Gravatar